Starbucks je napravio novu kavu s oblacima za Arianu Grande. Fanovi je napadaju jer kava nije veganska

0
3972
views
ariana-grande-fb

Ariana Grande ima 61 milijun followera na Twitteru, njezin novi album Thank u, next je bomba, ona je jedna od najutjecajnijih pop pjevačica na svijetu i njen utjecaj na pop kulturu se širi. Starbucks je Ariani posvetio svoju zadnju kavu “Cloud Macchiato”, proljetni hit inspiriran upravo njenim tvitovima.

Ariana Grande poznata je po pretjeranom korištenju emoji oblaka, prema izračunu portala Vox samo lani i samo na Twitteru oblačiće je objavila 98 puta. Ne treba zaboraviti ni da se parfem koji je lansirala lani zove Cloud i dolazi u bočici u obliku parfema i da je video za single Sweetener snimila među oblacima. 

Cloud Macchiato nažalost neće moći pijuckati Arianini fanovi u Europi, prodavat će se samo u Americi i Kanadi, ali ako bude uspješan i ostane u stalnoj ponudi Starbucksa, mogao bi postati dostupan u cijelom lancu. Cloud Macchiato je klasični macchiato s pjenom od mlijeka smiksanom s bjelanjcima, koja izgleda kao veliki oblak i stvara lijepi kremasti osjećaj u ustima. Što je Ariani stvorilo problem s fanovima, koji je prozivaju za nedosljednost, jer je veganka. Uz Arianin macchiato idu preljevi od karamela i cimeta.

Ne zna se je li Ariana sudjelovala u kreiranju ove kave, ali se jako potrudila u promociji na svojim profilima, fotografijam na kojima nosi Starbucksove zelene pregače sa svojom Cloud kavom u ruci, i dosta popularnom Clouds playlistom na Spotifyju koju je napravila samo za Starbucks.