Finci si su možda upravo našli odgovor na pitanje koje nas sve muči: kako spojiti dostavu i izlazak u restoran. Novi pop-up u Helsinkiju kroz izlog izgleda normalno: ljudi ulaze , ima normalnu poslugu, ljudi sjedaju, naručuju, donose im hranu za stol. Jedino što se ne vidi je da restoran nema kuhinju. Pop-up Take In je marketinška operacija American Expressa, restoran u kojemu gosti preko aplikacije Wolt biraju hranu iz 20 drugih restorana. To je zapravo mjesto gdje možete jesti sami, u društvu ljudi koji jedu sami.
Konobari se brinu da hrana iz restorana iz kojeg naručujete dostavu stigne baš za vaš stol. Gostima koji samo žele svratiti na piće imaju bar za soliranje, a restoran se pokazao i kao dobro rješenje za društva koja se ne mogu dogovoriti gdje će na večeru. U Take Inu naprosto sjednu zajedno i naruče svatko iz svog omiljenog restorana. S obzirom na rast potražnje za dostavom kvalitetnije hrane, ovo možda uopće nije loš model, nešto kao coworking za hranu. U Americi ovakvi restorani već niču u svakom kvartu u većim gradovima. Naravno, hrana dostavljena u restoran nikad ne može biti dobra kao hrana skuhana u restoranu, ali i mi bismo trebali ozbiljno razmisliti o ovome.